Is uw auto beschadigd? Dit wordt vakkundig gerepareerd bij de auto garage in Terneuzen

Er zijn verschillende soorten schades, soms ziet u een paaltje over het hoofd, veroorzaakt een steentje een sterretje in uw ruit of is er een lamp kapot. Een ongeluk zit een klein hoekje. In veel gevallen is uw auto gelukkig goed te herstellen. Wanneer u naar Rida Groep gaat voor het schadeherstel, kunt u erop rekenen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Deze auto garage in Terneuzen is u van dienst met een veelzijdige autoschade service. Kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Terwijl er gewerkt wordt aan het schadeherstel van uw auto ontvangt u vervangend vervoer.

APK nodig? Bij deze auto garage in Terneuzen ontvangt u uitstekende service!

Eens in de zoveel tijd moet uw auto APK gekeurd worden. Voldoet uw auto nog aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Dat wordt er tijdens zo’n keuring gecontroleerd. Komt uw auto goed door de keuring? Dan kunt u weer met een gerust hart de weg op. Blijkt er uit de APK dat er toch iets mis is met uw auto? Dan wordt het onderdeel meteen gerepareerd of vervangen. Wanneer u het onderhoud aan uw auto door Rida Groep, een auto garage in Terneuzen laat uitvoeren, weet u zeker dat uw voertuig kundig en snel wordt gekeurd tegen een scherpe prijs. Wilt u het maximale uit de keuring van uw auto halen? Combineer deze dan met een kleine of grote beurt. Zo heeft u al het nodige onderhoud in één keer achter de rug. Ook bespaart u zo op de kosten, want bij een onderhoudsbeurt is de APK gratis.

Voor elke gelegenheid een auto te huur bij de auto garage in Terneuzen

Is het tijdelijk erg druk op de zaak en heeft u daarom een extra bedrijfswagen nodig? Of heeft u een paar dagen een verhuiswagen nodig? Of gaat u met een groep naar een feestje toe en lijkt het u leuk om hiervoor een personenbus te huren? Er zijn diverse redenen om een auto te huren. Wat uw gelegenheid voor het huren van een auto ook is, bij een auto garage in Terneuzen, Rida Groep, vindt u altijd wat u zoekt. Zij verhuren personenauto’s, personenbussen, verhuiswagens, bedrijfswagens en aanhangwagens. Naast auto’s kunt u bij deze garage ook terecht voor allerlei benodigde accessoires. Denk hierbij aan steekwagens, sneeuwkettingen, verhuisdozen en rolwagens. Zo vindt u alles wat u nodig heeft voor uw verhuizing, uw vakantie of andere gelegenheid bij slechts één bedrijf.