Adviesportaal
Image default
Adverteren

Klanten vertellen

The Review Company onderscheidt zich door in de video’s vanuit de andere kant te werken, door de klanten te laten vertellen. In de meeste video’s zijn het vooral de bedrijven zelf die aan het woord zijn, terwijl dat eigenlijk niet de personen zijn die je moeten vertellen of het product wel of niet wat voor jou is. Want wie kunnen jou dat wel het beste vertellen? Ja natuurlijk, de klanten zelf. Zij hebben ervaring met het product of het bedrijf en kunnen je op een eerlijke manier vertellen wat hun ervaringen zijn.

Hoe werkt The Review Company?

Zij gaan op zoek naar de (tevreden) klanten.  The Review Company stelt de juisten vragen, snijdt goede onderwerpen aan zodat ook alles aan bod komt. Met al deze informatie wordt een prachtige video in elkaar gezet die voor alle klanten heel duidelijk een beeld weergeeft van het product.

 

Interesse in een bedrijfsvideo te net even anders is dan standaard?

The Review Company vindt het een uitdaging om hun video’s net even anders dan anders te maken dan rest en vandaar ook het succes. De video’s zijn boeiend en eerlijk en worden niet direct weg geklikt, zoals bij veel bedrijfsvideo’s wel het geval is. Heb je interesse in zo’n video, of wil je gewoon wat meer informatie, dan kun je altijd contact opnemen met The Review Company, ze helpen je heel graag verder.

 

Gerelateerde artikelen

Reclame stickers voor in Groningen, een hele slimme manier om klanten te trekken!

Lichtbak letters

De beste besproeiingscomputer