Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Spiegels in de badkamer

Iedereen is in meer of mindere maten een beetje ijdel. Ook de minst ijdele mensen onder ons, wagen toch zo af en toe een blik in de spiegel, al is het alleen maar om te checken of het haar goed zit, of dat het tijd wordt om de baard weer even te trimmen. 

Eigenschappen spiegel

Die spiegel op maat kan geplaatst zijn in uw eigen badkamer, met daarachter een kastje, wat heel praktisch is. Echter het nadeel van een spiegel in de badkamer is dat die na een hete douchebeurt beslaat. En al zijn er talloze middeltjes en tips te vinden op het internet om te voorkomen dat de spiegel beslaat, een definitieve oplossing is het niet. Het middeltje zal uiteindelijk een keertje uitgewerkt zijn. U kunt natuurlijk ook van de nood een deugd maken door de waterdamp te gebruiken om uw spiegel te reinigen. Dit doet u door heel simpel na het douchen even een microvezeldoekje over de spiegel te halen. Uw spiegel is dan gelijk gereinigd van uitgeknepen puistjesspetters en tandpastaspatten.

Oplossing beslaan spiegel

Maar als u dat heel erg vervelend vind of u heeft een bedrijf, bijvoorbeeld een hotel of een schoonheidsinstituut, dan kunt u natuurlijk niet van uw gasten verwachten, dat zij met microvezeldoekjes in de weer gaan voor een helder beeld van zichzelf. De ultieme oplossing is dan om de spiegel te verwarmen. In de spiegel wordt een verwarmingselement geïntegreerd dat wordt verwarmd. De verwarmde spiegel beslaat dan niet. Het beslaan van een spiegel gebeurt namelijk door een sterke wisseling van vocht- en temperatuurbalans. Met het verwarmingselement wordt dit opgeheven en beslaat uw spiegel niet. U of uw gast kan dan meteen na het douchen in de spiegel zijn uiterlijk controleren. Wanneer de spiegel groot genoeg is, zal het ook de hele ruimte kunnen verwarmen, wat ook weer een ontsierende radiator uitspaart. 

http://www.aa-spiegels.nl/